Ben jij positief, servicegericht, sociaal en een échte teamplayer? Kom dan werken bij McDonald’s Geleen! McDonald’s is de grootste restaurantketen ter wereld. Sinds het begin in 1955 zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met 36.000 restaurants in meer dan 100 landen. Per dag verkopen we onze Hamburgers, Franse Frietjes en Milk Shakes aan 69 miljoen gasten. In Nederland hebben we momenteel meer dan 250 restaurants, waar in totaal zo’n 20.000 medewerkers werkzaam zijn. Ben jij de volgende?

Onze gasten staan centraal bij elke keuze die we maken. McDonald’s Nederland werkt er samen met haar Franchisenemers en restaurant teams elke dag aan om de ruim 3,2 miljoen bezoekers per week good times te bieden met lekkere producten, excellente service en een plek waar je je altijd welkom voelt.


Elk talent is van harte welkom bij McDonald’s Geleen. Of het nou je eerste baantje is, de baan voorafgaand aan je droombaan of dat het de baan is die uiteindelijk tot een hele carrière leidt We bieden de vrijheid en kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie. Met onze McDonald’s Academy, waar inmiddels ruim 5.000 medewerkers afstudeerden, kan je een erkend mbo-diploma halen.

Werken bij McDonald’s is leuk voor nu en goed voor later.

Vacatures McDonald’s Geleen

McDonald’s Geleen
Rijksweg Zuid 370
6161 BZ Geleen

046-4755350
Bezoek onze website